Απολυμαντικά WC, Αποσμητικά χώρου MAGIC AIR στον Άγιο Δημήτριο

 
Στην εταιρεία MAGIC AIR, με έδρα τον Άγιο Δημήτριο, θα βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση και σε ό, τι αφορά τα απολυμαντικά W.C, αποσμητικά χώρου και τις αντίστοιχες συσκευές σπρέυ.

Η σχεδόν δεκαετής εμπειρία μας στον χώρο και η συνεχής εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο, μας καθιστούν ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο των απολυμαντικών υγρών και των συσκευασιών τους για τις τουαλέτες επαγγελματικών χώρων. Πρόκειται για απολυμαντικά πιστοποιημένά και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς. Διαθέτουν χρώμα και άρωμα το οποίο καθαρίζει σε βάθος και παράλληλα απολυμαίνει τη λεκάνη & αποτελούν την καλύτερη λύση για τις τουαλέτες χώρων που εκ των πραγμάτων χρησιμοποιούνται με μεγάλη συχνότητα.

Έχουμε αντιληφθεί, επίσης, ότι η αίσθηση της όσφρησης είναι εκείνη που είναι πιο στενά συνδεδεμένη με το πώς αισθανόμαστε και πως αντιλαμβανόμαστε τον χώρο, λόγω της απευθείας σύνδεσής της με το κέντρο παραγωγής συναισθημάτων και αναμνήσεων του εγκεφάλου. Έχει, λοιπόν, τη μεγαλύτερη επίδραση στη διάθεσή μας, «δουλεύοντας» συχνά υποσυνείδητα.

Η συσκευή που διατίθεται για τα αποσμητικά χώρου - συσκευές σπρέυ είναι μοντέρνα, με κομψό σχεδιασμό από ανθεκτικό, λευκό πλαστικό και προτείνεται ιδιαίτερα για χώρους, στους οποίους θέλουμε να δημιουργήσουμε μια θετική, ευχάριστη και συνάμα αρμονική ατμόσφαιρα.

Τα αποσμητικά χώρου - συσκευές σπρέυ της MAGIC AIR, με έδρα της τον Άγιο Δημήτριο, είναι η ιδανική και πιο υγιεινή λύση για κάθε ιατρείο, φαρμακείο, καφετέρια, αίθουσα ή αποδυτήρια γυμναστηρίων, ενώ είναι ό, τι καλύτερο για τις τουαλέτες γραφείων ή άλλων χώρων καθώς τοποθετούνται εύκολα και διακριτικά σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας εσείς επιθυμείτε, ψεκάζουν στη χρονική στιγμή που επιλέγετε & παίρνουν οποιοδήποτε φυαλίδιο .
Τέλος, η ποικιλία των αρωμάτων που διαθέτουμε στα αποσμητικά χώρου - συσκευές σπρέυ & απολυμαντικά W.C είναι πολύ μεγάλη, και είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

 
Αποσμητικά Χώρου - Εντομοαπωθητικά MAGIC AIR
Αποσμητικά Χώρου - Εντομοαπωθητικά MAGIC AIR
Αποσμητικά Χώρου - Εντομοαπωθητικά MAGIC AIR
 
 
 
 
Αποσμητικά Χώρου - Εντομοαπωθητικά | MAGIC AIR
 
Κρήτης 39
173 42 Άγιος Δημήτριος
 
Τηλέφωνο +302109969772
 
Κινητό τηλέφωνο +306948050030